Dođeš Fulirati na more? Povedi i ekipu jer imamo ulaznice za vas!

Mixer.hr će vas ovom prilikom počastiti s dva upada i odvesti vas na vruću morsku avanturu na samo otvaranje Fuliranja na moru

(Ilustracija)

Od godišnjeg tražite nešto više od sunčanja i kupanja? Fuliranje na moru od 1. do 4. kolovoza u The Garden Resortu u Tisnom servirat će vam sjajnu gastro i glazbenu vibru za koju će biti zaduženo 12 bendova i glazbenika, a na meniju će biti čak tri koncerta dnevno, uz nastupe DJ-a. 

Nakon sedam zagrebačkih, adventskih izdanja Fuliranje se oboružano perajama i luftićem seli na morske valove i poziva sve fanove dobre spize, cuge i mjuze da se spuste na jug, u Tisno. Jedna od 10 najboljih europskih festivalskih lokacija po pisanju utjecajnog The Guardiana dom je je jedinstvenog spoja odmora s glazbenom pozadinom koja privlači posjetitelje iz svih dijelova svijeta.

Foto: Tim Ertl, lokacija: The Garden Resort, Tisno

Organizatori garantiraju punjenje baterija uz ples na plaži, ili u moru, a posjetitelje očekuje lineup iz snova: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino. Ali to nije sve, jer u pauzama između koncerata i dalje će rasplesane nožice zagrijavati sjajni DJ-i. 

Mixer.hr će ovom prilikom počastiti jednog od čitatelja s x2 upada i odvesti vas na vruću morsku avanturu na samo otvaranje Fuliranja na moru, 1. kolovoza, kada su na redu nastupi naših miljenika – Damir Urban & 4, Darko Rundek & Ekipa i
Detour!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici uz #FULIRAMSE označite ime osobe koja vas vodi u puniti baterije uz ples na plaži, ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “FULIRAM SE”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr 

Nasumičnim odabirom sretnog dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 25. srpnja iza 12h. Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ako nemate četiri dana vremena za ludi tulum uz 12 odličnih domaćih bendova, ti ekipu pod ruku i zaletite se na jedan dan i ulovite svoje karte po pretprodajnoj cijeni od 130 kn, ali budite brzi, jer od 1.8 cijena raste do 160 kn. No, ako ste odlučili četiri dana guštati, plesati dok vam noge/peraje ne otpadnu, fino jesti i uživati u dobroj kapljici, cijena festivalske ulaznice za sva 4 dana je 430 kn, a od 1.8. će koštati 480 kn.