Drone Hunter – “Wine Dick”

Varaždinski Drone Hunter nakon službenog live videa za pjesmu “Fog Horn”, predstavio je nedavno i video za pjesmu “Wine Dick”.

Aktivan od proljeća 2012. godine, bend iza sebe ima istoimeni album iz 2013. godine, oko stotinjak svirki i dvije europske turneje po Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj, Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj te je početkom prosinca odradio koncertnu promociju albuma u gradu Zurrieq na Malti gdje su pozvani od strane svojih fanova iz Silver Tongue agencije.

Spot za pjesmu “Wine Dick” nastao je upravo na temelju snimki s posljednje turneje, koje su Drone Hunter samostalno snimili i editirali. Riječ je o materijalu koji su snimali na većini svojih putovanja u 2016. godini, od hladnog i tmurnog sjevera do toplog i sunčanog juga Europe. Video je objavljen na njihovom službenom kanalu 06. veljače 2017.

Ovog ljeta Drone Hunter bio je iznimno aktivan i snimio novi album naslova ”Welcome To The Hole”. Samostalno objavljeni album sadrži 8 novih pjesama, a snimljen je i miksan pod vodstvom Tomislava ‘Tompe’ Novosela u E-minor studiju u Varaždinu, koji je ujedno i prostor koji bend koristi za svoje uvježbavanje.

Pratite bend na njihovim službenim stranicama jer već za travanj 2017. planiraju i desetodnevnu turneju po Europi.