Ed Sheeran pridružio se nizu slavnih cameo uloga u Simpsonima

Foto: Press/Ben Watts

Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenika, Ed Sheeran, pridružio se listi slavnih glazbenika koji su dobili svoju ulogu u kultnoj animiranoj seriji.

U 10. epizodi 29. sezone Simpsona, Ed Sheeran kao talentirani mladić Brendan našao se u ljubavnom trokutu u kojem se uz Nelsona Muntza bori za naklonost Lise Simpson, no ona u prikazanom traileru ne pokazuje pretjeranu oduševljenost njegovim glazbenim vještinama, kao ni Homer.

Simpsoni su od 1989. do danas u svojim epizodama ugostili cijeli niz slavnih glazbenih imena kao što su Johnny Cash, Paul McCartney, James Brown, Tom Jones, Michael Jackson, Judas Priest, Tom Petty, Lady Gaga, Justin Bieber i brojni drugi.

No, veću naklonost Edu Sheeranu pokazala je nedavno hrvatska publika. Prema podacima HDU-a Sheeranov album “Divide” najprodavanije je inozemno izdanje u Hrvatskoj u 2017. godini. Posebno priznanje Sheeranu je uručio Silvije Varga iz Dancing Bear Recordsa na ekskluzivnom tajnom koncertu u Austriji, a omiljeni glazbenik zahvalio se svojim hrvatskim fanovima posebnom video porukom.