Elemental – “Sanjam”

Kraj godine obično je vrijeme kad se neka poglavlja zatvaraju, a novi planovi stvaraju. Bend Elemental, spontano ali prigodno, upravo zatvara jedno poglavlje i to novim singlom i spotom.

Pjesma „Sanjam” posljednji je singl koji nam donosi hvaljeni album „Tijelo”, objavljen u veljači 2016. Pjesma govori o snovima i putovanjima te bijegu u „neke udaljene svjetove”. Video spot koji prati pjesmu je pomalo personaliziran jer se u njemu, najvećim dijelom, pojavljuju kadrovi putovanja Mirele Priselac Remi. U spotu se, tako, pojavljuju kadrovi iz raznih gradova i sa raznih kontinenata pa će vas „Sanjam” odvesti u Cataniju, na Etnu, u Berlin, Amsterdam, London, Los Angeles, Santa Cruz, San Francisco, San Luis Obispo i Pariz, ali i daleku Indiju.

Rediteljska palica spota prepuštena je u ruke Marka Milovca i C47film/Spotlight produkcijske kuće, s kojima „Elemental” surađuje već dugi niz godina. Direktor fotografije videa „Sanjam” je Ivan Zadro, dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

S izlaskom spota za pjesmu „Sanjam” bend najavljuje odlazak u studio, stvaranje novih pjesama i nekih novih priča. U 2018. godini Elemental slavi 20 godina pa možemo očekivati puno zanimljivih trenutaka kroz godinu – nove pjesme, nove spotove, puno koncerata, ali i iznenađenja koja možete pratiti na Facebook stranici benda.