Ferragosto JAM 5: Natječaj za izbor 6 bendova

FJ5Osim 10 headliner-a od kojih su za sad objavljeni Atheist Rap, Zemlja Gruva, Gužva u 16-ercu i Filip Motovunski (svakog 15og u mjesecu objavljujemo novo ime) na ovogodišnjem Ferragostu priliku za svirku dobiti će i 6 bendova izabranih putem ovog natječaja. Natječaj se odnosi na sve izvođače koji sviraju rock, rap, punk, metal, funk, dub, ska ili reagge i dolaze sa prostora ex Jugoslavije, natječaj se odnosi samo za bendove koji sviraju svoje autorske pjesme.

Udruga „K.L.U.B. Dostava Zvuka“ u suradnji sa Rezonator.hr raspisuje natječaj za izbor još 6 bendova na ovogodišnjem Ferragostu JAM 5. Prijave za natječaj traju od 28. veljače do 01. travnja 2012. godine. Po završetku prijava od 01. travnja do 01. svibnja prijavnjeni bendovi će još mjesec dana skupljati glasove i promovirati se (glasati se može i za vrijeme trajanja prijava). U glasove se broje direktni glasovi na stranici + dijeljenje na socijalnim mrežama, sve to u određenim omjerima. Za glasovanje se nije potrebno registrirati, no glasovati se može tek nakon što se pjesma odsluša 60 sekundi.

Bend koji 01.05. bude prvi na FJ5 top listi direktno svira na Ferragosto JAMu, a ostalih 5 bira organizator od drugih prijavljenih bendova.

Sve što trebate napraviti je registrirati bend na stranici www.rezonator.hr

  • OBAVEZNO je ispunit SVA polja prilikom registaracije.
  • Po završetku registracije na profilu dignuti minimalno 2 autorske pjesme, te jednu prijaviti na FJ5.
  • Ako ste već registrirani na rezonatoru, samo trebate prijaviti pjesmu na FJ5.

Službeni rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije 10. svibnja 2012. na stranici www.dostavazvuka.com i www.rezonator.hr.

Za sve dodatne informacije obratite se OVDJE.
Više o ovogodišnjem Ferragostu pratite OVDJE.