Future Scope priprema veliki novogodišnji party uz čak tri gosta

Future Scope, kao ‘Najbolja klupska večer/promotor’ prema nagradi Ambasador, sprema veliki doček Nove 2018. u klubu Boogaloo s čak tri gosta Uto Karem, Lea Dobričić i Ladida te After Party u klubu Aquarius.

Future Scope team se pobrinuo za još jedan veličanstven ulazak u Novu godinu te ponosno najavljuje novogodišnji party na dva floora legendarnog kluba Boogaloo s početkom u 22 sata i krajem u 8 sati ujutro.

Na glavnom flooru nastupit će renomirani talijanski DJ – Uto Karem, gdje mu se za DJ pultom pridružuje miljenica zagrebačke publike – Lea Dobričić, uz jaku domaću podršku koji čine Mr. DJ Dario, Shipe i Sthekerson. Na malom flooru za pult se vraća legendarna Ladida, uz domaću posadu koju čine Mary, Matya, Senno i Sin.

Ulaznice po cijeni od 120 HRK mogu se kupiti na blagajni kluba te u sustavima Eventim i Entrio i to online i na prodajnim mjestima. Cijena ulaza na dan eventa bit će 150 HRK.

VIP ulaznice dostupne su po cijeni od 200 HRK i uključuju VIP pass, dok VIP 5 PAKET koji sadrži ulaz za 5 osoba, bocu žestokog pića i sokove te stol i hranu možete kupiti po cijeni od 1300 HRK. VIP ulaznice i paketi dostupni su u sustavu Entrio.

Mali dom svih Future Scope After Partyjaklub Aquarius bit će mjesto održavanja i velikog novogodišnjeg after partyja na 2 floora gdje će vas do popodnevnih sati (06-16h) budne držati čak deset DJ-a.

Na glavnom A2 flooru očekuju vas Lea Dobričić, E-Base, Mary, Matya, Sin b2b Senno, dok će na malom A1 flooru biti Mr. DJ Dario, Cet, Teo Zver i Eggy. Ulaz na After Party iznosi 50 HRK i plaća se na ulazu u klub.

Kako bi lakše povezali Boogaloo i Aquarius klub, Future Scope se pobrinuo i za BESPLATAN PRIJEVOZ AUTOBUSOM od jednog do drugog kluba koji će voziti u 4 termina: 6:00, 6:40, 7:20 i 08:00. 

Ali to nije sve jer prije same Nove i Aftera iste, Future Scope u petak 29. prosinca, u Boogaloo klubu sprema Vinyl Night na koji iz Francuske stiže Jack De Marseille s 25 godina iskustva na sceni, kojemu će društvo praviti Cet i Mary.