GIVEAWAY | Poklanjamo ulaznice za koncert legendarnih punkera U.K. Subs

U. K. Subs slove za predvodnike druge punk generacije

Londonske punk rock ikone U.K. Subs na čelu sa živućom punk rock legendom, pjevačem Charile Harperom koji je napunio sedamdest i petu godinu života nastavlja konstantu turneja, služeći se motom “On Tour Forever” svirajući iz godine u godinu novim punk rock generacijama.

Ovoga puta, 4. veljače 2020. u zagrebačkom klubu Boogaloo U.K. Subs će s publikom obilježiti 40. obljetnicu drugog studijskog albuma “Brand New Age” na kojem se nalazi i punk rock himna “Warhead”. 

****

Kultnu punk himnu i brojne druge hitove koje će izvesti svakako vrijedi doživjeti uživo, a Mixer.hr u suradnji s organizatorom poklanja čak 4 ulaznice (4×1)! 

Sve što trebate napraviti je u komentaru na objavljenom članku na našoj Facebook stranici napisati “PUNK” te nadopisati svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako Vaše puno ime i prezime, uz naznaku “PUNK”, pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Prijave primamo do ponedjeljka, 3. veljače 2020. u 11:00.

Random.org će učiniti svoje, a imena 4 dobitnika, 3. veljače nakon 12:00, saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Kao gosti večeri će nastupiti zagrebački old school punk rockeri Eksodus koji su već desetak puta svirali sa U.K. Subsima i britanski band The Mistakes koji po prvi puta dolazi u Hrvatsku i predstavlja svoj novi album „Upstarts And Heretics”. 

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijene ulaznica iznose 90 kn u pretprodaji i 110 kn na dan koncerta. 

Više info: 

Legendarni londonski punkeri U.K. Subs  uskoro ponovo u Zagrebu!