High5 – “Kebile”

Foto: Dino Šertović

High5, petorka koju više ne treba posebno predstavljati, izbacila je novu pjesmu “Kebile” kojom ujedno i najavljuje koncertnu promociju dugoočekivanog albuma 21. travnja u Tvornici kulture.

Promocija njihovog prvog albuma iz 2015. je postavila nove standardne na sceni te su postigli ono što nitko još nije, vjerojatno još dugo i neće, a to je da su uspjeli rasprodati Tvornicu s albumom prvijencem. Naziv drugog albuma je “Backstage Boys”, a Visokih 5 najavljuju vrhunski koncert nakon što su na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivalu dokazali da su jedna od najboljih regionalnih hip hop skupina.

Novi spot rađen je u produkciji Red Eye View, režirao ga je Marko Dalić, dugogodišnji suradnik High5 koji je već radio nekoliko spotova Kuku$u i Riđem za solo stvari.

Ovu stvar smo odabrali jer smo željeli gurnuti van nešto što neće zvučati kao tipičan trap s kojim nas ljudi povezuju, jer na njoj repamo sva petorica i jer je pjesma bila prigodna za snimiti neki mračniji, bizarniji spot“, kažu iz High5.

Ulaznice za zagrebački koncert možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan svirke upad biti 60 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • www.entrio.hr