Hladno pivo osvojilo Irsku i vraća se u Tvornicu prepuno dojmova

2016-10-12-photo-00000103

Hladno pivo odsviralo je protekla dva dana koncerte u Corku i Dublinu nakon kojih se vraća u našu regiju prepuno dojmova.

“Odsvirali smo koncerte koje ćemo još dugo pamtiti i to pred vjerojatno najnovijom i najmlađom dijasporom u Europi. S jedne strane lijepo je svirati pred tolikom brojem mladih ljudi iz Hrvatske, a s druge strane to je i tužno. Sve snimili pa ćemo uskoro izdati putopisni videospot koji će ovaj miks osjećaja bolje dočarati” – tim riječima je Mile Kekin sumirao kratak irski tour. Video materijali pojavit će se novom spotu Hladnom piva “Dan oslobođenja”.

img_1687

Bend je u utorak 11. listopada nastupio u Crane Lane klubu u Corku, a sljedeći dan u dublinskom Academyju, oba dana pred punim klubovima. Posebno je zanimljiv klub u glavnom irskom gradu u kojem u danima poslije Piva nastupaju američki underground hip hoperi Death Grips, zatim Neon Neon, novi projekt Gruffa Rhys, vođe Super Furry Animalsa te nadolazeća country zvijezda Frankie Ballard.

Hladno pivo je trenutno na putu za Kragujevac gdje nastupaju sutra, a u subotu će, zajedno s Brkovima i Šankom protresti zagrebački Tulum u Domu sportova. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u 20:00. Na scenu u 20:30 stupa Šank. Brkovi će svoj nastup započeti u 21:20, a Hladno pivo u 22:45.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn, ukoliko ih ostane u prodaji.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
  • Online na eventim.hr