HLADNO PIVO predstavlja novi spot – ‘MOŽE’

clip_image001

„Može“ je jedna od onih naizgled ljubavnih pjesama Hladnog piva, tzv. pjesma s ključem. Poput prethodna dva spota Hladnog piva („Svijet glamura“ i „Fotoaparat“), spot za novu pjesmu „Može“ osmislili su i režirali kreativni ljudi iz splitskog PILOTstudija – Vojan Koceić, Siniša Jakelić i Vlado Vulić. Bez pretjeranog objašnjavanja osmislili su burtonovski mračno romantični filmić i snimali ga približno tri mjeseca u Spaladium Areni tehnikom stop animacije. Po riječima Vojana Koceića iz PILOTstudija: „Video uradak se sastoji od približno četiri tisuće sličica i sve su to napravila samo tri čovjeka u iscrpljujućih stotinjak dana. Zahvaljujemo se Spaladium areni na ljubaznosti i ustupljenom prostoru gdje smo taj set izgradili i snimali.“

Ovaj spot je najbolji uvod u ono što nas očekuje u ožujku – dva sasvim različita koncerta s različitim set listama u Tvornici kulture, 8. i 9. ožujka.

Novost je također i to da će po prvi put predani fanovi i pratitelji benda moći utjecati na izbor pjesama koje će biti odsvirane na koncertu. Hladno pivo otvara LIVE JUKEBOX i poziva svoje fanove da izaberu deset najdražih pjesama iz bogatog repertoara Hladnog piva koje bi željeli čuti na koncertima u Tvornici!

Svi koji na ovaj način žele sudjelovati u kreiranju koncerata u Tvornici, trebaju svoj odabir najkasnije do 20. veljače poslati e-mailom na:

hpjukebox@gmail.com

Hladno pivo će sve pristigle prijedloge pjesama pomno pobrojati te objaviti kojih deset pjesama ulaze u set listu, dok će ostatak dvosatnog repertoara izabrati sam bend.

Broj ulaznica za oba dana bit će namjerno ograničen kako bi se izbjegla gužva i kako bi istinski fanovi Hladnog piva mogli u miru popiti hladno pivo dok njihov omiljeni bend na pozornici praši svoje najbolje stvari!

HLADNO PIVO
8. i 9.3.2012.
Tvornica kulture

Cijene ulaznica:

do 15.02. – 80 kn
od 15.02. – 100 kn
na dan koncerta – 130 kn

Pretprodaja ulaznica :

Tvornica Kulture, Šubićeva 2
Zona Tvornice (prolaz Neboder), Ilica 1a
Daily News tobacco shop, Gundulićeva 5
Daily News tobacco shop, Hoto Centar Cvjetni
Churchill Cigar Shop, City Center ONE
Churchill Cigar Shop, Avenue Mall
Churchill Cigar Shop, Arena Centar
Caffe bar Kino Zagreb, Hoto Centar Cvjetni
Dirty old SHOP, Tratinska 22, ZAGREB

www.eventim.hr