Igor Gerzina ft. Magdalena Chovancova – „Eastern Magic“

Saksofonist Igor Geržina izdao je novi singl „Eastern Magic“ u kojem je ugostio češku saksofonisticu Magdalenu Chovancovu. Promocija novog singla održana je u novootvorenom Oxbo Wine Baru u hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb, a atraktivna saksofonistica tom prilikom prvi put je nastupila u Zagrebu.

Višestruki dobitnik Porina Igor Geržina svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima ‘Metropolis‘ i ‘One Click World‘, a ovo ljeto održat će ekskluzivan nastup na Saint Martin Jazz Festivalu u Mađarskoj. Krajem godine planira izdati peti po redu samostalni nosač zvuka, a najavljuje ga upravo singl „Eastern Magic“ koji se drugi tjedan počinje emitirati i na radio postajama u Europi i Americi.

Geržina PRSingl „Eastern Magic“ Geržina je snimio u duetu s češkom saksofonisticom Magdalenom Chovancovom, koja zajedno s njemačkim producentom i gitaristom Robertom Fertlom djeluje pod projektom Threestyle koji se trenutno nalazi pri samom vrhu svjetskih smooth jazz top lista te u Top 10 izvođača na Billboard Smooth Jazz ljestvici.

Singl prati i videospot koji je snimljen u režiji Mladena Đakovića te u suradnji s produkcijskom kućom N.O. Production Videography.

Ovu međunarodnu suradnju podržala je i GDi Grupa kroz svoj program GDi For The Arts koji svojim doprinosom potpomaže i promiče umjetničke vrijednosti te širenje kvalitetne glazbe hrvatskih i regionalnih jazz glazbenika.