Ivanka Mazurkijević, Mrle (Let 3) i Dječji zbor Kap uživo predstavljaju “Kišne Razdragance”

"Kišni Razdraganci" u završnici festivala Tobogan

(Fotografija: Tanja Kanazir)

Zaista nema boljeg mjesta za prvo pojavljivanje slikovnice i CD-a KIŠNIH RAZDRAGANCA, nego u sklopu festivala Tobogan, koji je dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Iako ovogodišnji Tobogan danas, 10. srpnja, završava svoj tulum, za sam kraj sačuvan je nastup Ivanke, Mrleta i Dječjeg zbora KAP koji će od 20:00 sati predstaviti album “KIŠNI RAZDRAGANCI”,  a predstavit će se i sami Razdraganci iz istoimene slikovnice, nastale iz pera autorice Lane Letović Perčin.

Ivanka Mazurkijević i Mrle snimili dječji album

Osim odličnog štiva za djecu i za sve one koji se tako osjećaju, na Toboganu nas čeka i piknik-koncert uz premijerno predstavljanje CD-a na kojem se nalazi 10 pjesama, a sve to stiže u paketu s 12 razdraganih naljepnica s likovima iz slikovnice. Izdanje je nastalo uz podršku i u sklopu Programskog pravca Dječja kuća koji je dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

“Našli smo se u želji da nam svaki dan bude “HA HA HI HI DAN”, svaki drugi dan da bude “PIKNIK” gdje nemamo “TAJNI”, a imamo punu košaru “NJAMA NJAM” hrane, kiša nam ne smeta u “KAP-ima”, no treba nam sunce gdje u daljini vidimo kako nam u posjet stiže “ALISA” te u ruci drži “BALON”. Naravno da moramo stalno biti zaljubljeni u sebe i u druge, a pjesmom “TEŠKA SLOVA” završavamo pred spavanje veselom borbom u”JASTUČEVANJU” te za kraj, evo ga, “ČIČA MIČA” i za danas završava se ova vesela i lijepa priča”, poručuju dva vesela autora Ivanka i Mrle.

 

Slikovnica & CD + naljepnice će se moći kupiti u sklopu festivala Tobogan, a izdanje je dostupno i u Dallas Music Shopu Rijeka.