Judas Priest headliner MetalDays 2018 festivala

Judas Priest/Press

Nakon periodički izazivanih erupcija veselja tijekom studenog i prosinca zbog objava bendova koji će nastupati na MetalDays festivalu iduće godine, organizatori su objavili zadnju najavu u ovoj godini – glavni headliner festivala bit će Judas Priest.

Ovi britanski “heavy metal bogovi” jedni su od najtraženijih bendova vjerne festivalske publike, a 26. srpnja 2018. imat će svoj prvi nastup u Tolminu.

Na festivalu će uz njih nastupiti i Accept, Behemoth, Hatebreed, Children of Bodom, Alestorm, Cannibal Corpse, Eluveitie, Epica, Municipal Waste, Ensiferum, Primordial, Watain, Hate, Rage, Belphegor i mnogi drugi. Očekuje se najava još jednog headlinera i čak četrnaest bendova čiju objavu organizatori čuvaju tajnom do sljedeće godine.

Osim velikih bendova koji će nastupiti na glavnoj Ian Fraser Lemmy Kilmister bini i drugoj bini Boško Bursać, novi i manje poznati bendovi predstavit će se na New Forces bini, a njihov je lineup do sada u potpunosti objavljen. Mlade snage posjetitelji mogu podržati i kupnjom festivalskih ulaznica direktno od njihovih predstavnika. Na službenim stranicama festivala nalazi se popis New Forces bendova i njihovi kontakti za kupnju karata, a dostupan je i cjelokupni lineup festivala.

Tko preferira uobičajene kanale prodaje, svoju kartu za metalske praznike od 22. do 28. srpnja 2018. može ugrabiti u MH Shopu.