Justin’s Johnson predstavili svoj novi studijski album

Ovih su dana u splitskom klubu Kocka, kao i tri godine ranije, Justinsi predstavili svoj novi studijski album pod imenom „All In”, u izdanju Aquarius Recordsa.

Novim stvarima pristupili su vrlo ozbiljno, uložili jako puno vremena i napora kako bi predstavili drugačiji i svakako autentičan zvuk koji povezuje različite glazbene pravce pod „kapom” swing-punka koji najbolje opisuje novi zvuk Splićana.

Posljednjih godinu dana bend je počeo predstavljati nove stvari te zabilježio par bitnih i odlično odsviranih nastupa (Exit Festival, Tvornica – rođendan 101-inice, Mixer House…). Koncertom u Splitu starta i njihova nova turneja koja u ovom trenutku broji 35 koncerata.

Album su još lani počeli najavljivati kroz četiri pričom povezanih singl-spotova. „All In”, „Tvrd”, kao i intermezzo singl „Vođa” u kolaboraciji sa Sašom Antićem iz TBF-a i Olliem B. odlično su prihvaćeni od strane publike. Novi album se dosta iščekivao, baš iz razloga što je koncepcijski unikatan primjerak brass zvuka s ovih prostora. Na albumu su radili: Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević, Cyro Gastone i Tomislav Primorac.

„All In” snimljen je u mostarskom studiju Pavarotti uz producentsku pomoć Seada Zaklana i Saše Karabatka, miksan u zagrebačkom studiju Ivana Božanića, te masteriran u SAD-u.