Kantautor Seed Holden nova žrtva krađe glazbene opreme

Seed Holden

Tokom posljednjih godinu dana provale i pljačkanja privatnih glazbenih studija i prostorija za vježbanje, pa čak i besramno otuđivanje glazbene opreme nakon koncerata, uzele su maha.

Nakon Postolara Trippera i Manntre, u noći s nedjelje na ponedjeljak (12. – 13. 2. 2017.) žrtva najnovije krađe glazbene opreme postao je kantautor Ljudevita Ivić, poznatiji kao Seed Holden. Ti isti provalnici tu su večer oskvrnuli i prostorije Muzeja Valpovštine i udruge osoba s invaliditetom ”Mi” Valpovo čije su prostore devastirali.

U noći s nedjelje na ponedjeljak (12. – 13. 2. 2017.) provaljeno nam je u prostoriju za probe i ukradena je glazbena oprema. Šteta se procijenjuje na par desetaka tisuća kuna. Popis sve nestale opreme nalazi se na priloženoj fotografiji pa se mole svi glazbenici u Hrvatskoj (a i šire) da nam se jave ako naiđu na pojedine instrumente/opremu, a i na shareanje objave kako bi se počinitelj i oprema lakše pronašli.

Ono što samu pljačku čini gnjusnijom je to da su ti isti provalnici oskvrnuli prostorije Muzeja Valpovštine i udruge osoba s invaliditetom ”Mi” Valpovo. Samoj udruzi su devastirali prostorije, oštetivši ih za televizor, telefon i osobno računalo.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije da nam se jave u inbox.”, objavljeno je na službenoj Facebook stranici.

U pokušaju da se “vruća roba utopi” povećava se mogućnost pojavljivanja otuđene opreme u oglasima,  stoga je izuzetno bitno ovakvu informaciju podijeliti kako bi se otuđenoj glazbenoj opremi lakše ušlo u trag i spriječilo da sami kupci postanu žrtve ovakvih kriminalnih aktivnosti. Bilo koji sumnjivi oglas ili pokušaj preprodaje možete dojaviti porukom na Facebook stranici.