Keops kreće u novu fazu uz novi glavni vokal

keops-group-photo-1

Nakon što su prošloga tjedna na društvenim mrežama objavili da Tony Šuperina više nije frontman hard rock benda Keops, Riječani već punom parom rade na novom materijalu. Keops kreće u novu fazu u kojoj će im se kao glavni vokal priključiti Mateo Resman.

Iako ga mnogi pamte kao natjecatelja i finalista prve sezone The Voicea, Mateo Resman u duši je ipak žestoki roker. Svojim će se snažnim vokalom, kojeg su mnogi prepoznali još za vrijeme showa, odlično uklopiti u Keops koji iza sebe ima dva studijska albuma i hit „Mjesto kojem vjeruješ“.

Matea možete premijerno čuti već na idućem singlu „Tajni znak“ u Music Pubu Zlatka Turkalja (HR2) u ponedjeljak, 7. studenog.

Do suradnje s Keopsom došlo je totalno neočekivano. Poznajem Brunu već neko vrijeme i, kao i velika populacija riječkih glazbenika, čuo sam za bend Keops i našao se slučajno na par njihovih nastupa. Nakon toga dobio sam poziv od Brune da nastupam za njegove završne koncerte u školi gitare koju vodi. Znali smo provesti sate razgovarajući o raznim bendovima, glazbenicima, sličnim ukusima i mislim da je to jedan od razloga zašto me pozvao u Keops… Ja sam veliki radnik i ne stajem dok nisam zadovoljan, tako da možete očekivati još puno dobre glazbe i nastupa, a i neka iznenađenja. Na sceni će se pojaviti onaj iskreni Mateo i bit ću napokon ono što jesam. Vjerojatno ljudi imaju viziju o meni kao dečku koji pjeva pop, ali žestoka glazba je uvijek bila moj prioritet.” izjavio je Mateo.