Koncert španjolskog tenora Jose Carrerasa u pulskoj Areni

Jose Carreras Orchestra + Gimenez

Meritum komunikacije & Art Hill u suradnji s Bina-Istrom dovode u Hrvatsku Jose Carrerasa, povodom njegove posljednje svjetske turneje Final World Tour. Koncert će se održati u prekrasnoj pulskoj Areni, 23.7.2016., s početkom u 21 sat.

Posjetitelji će uživati u svjetski poznatim melodijama poznatog španjolskog tenora, uz pratnju Simfonijskog orkestra HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke. Jedinstveni glazbeni doživljaj humanitarnog je karaktera, a sva sredstva će se donirati dječjem odjelu riječke bolnice Kantrida i Rehabilitacijskom centru Veruda iz Pule. Ovaj glazbeni spektakl, u jedinstvenoj atmosferi antikne Arene, možda je posljednja prilika u Hrvatskoj za uživanje u prekrasnoj glazbi i bravurama glazbenog virtuoza.

Ana Rucner 3
Carrerasu će se na pozornici pod zvjezdanim nebom pridružiti i Ana Rucner, naša vrsna čelistica i dobitnica 28 domaćih i svjetskih nagrada, a sa svjetski poznatim glazbenikom zapjevat će i Martina Zadro, jedna od vodećih hrvatskih sopranistica.

Prodaja karata započinje za nekoliko dana, a zbog velikog interesa savjetujemo da što prije rezervirate i kupite svoje ulaznice. Sve informacije o prodaji možete pogledati na: www.carrerasupuli.com.