Koncerti na daljinu | Začarana Močvara live sessions: Stray Dogg & Denis Katanec

Ovaj tjedan na repertoaru Začarane Močvare je susret dva brata po emociji

Nakon prvog uspješnog ali i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, i prošlotjednog druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Začaran Močvara idućih tjedana nastaljva organizirati svirke gdje će nastupiti neki od najzanimljivijih kantautora iz regije.

Ovaj tjedan na repertoaru je susret dva brata po emociji, neponovljivi Stray Dogg i Denis Katanec za vas sviraju odabrane pjesme u trajanju pola sata s početkom na stranici Začarane Močvare točno u 21:00!

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Upoznajte glazbenike koji će se predstaviti:

STRAY DOGG (Srbija)

Stray Dogg je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni, bend predvođen iznimnim kantautorom Dukatom Strajnićem s pjesmama na engleskom, ali opstaje već skoro pa desetljeće, odnosno, za svojih osam godina postojanja objavili su četiri albuma, tucet spotova i imali stotine live nastupa. Intimnost i posebnost ovog benda i njihovih pjesama je nešto nesvakidašnje i svakako vas pozivamo da se i sami uvjerite u to!

Ovoga četvrtka Dukat nam priređuje ekskluzivni solo nastup na kojemu će uz najveće hitove svoje grupe izvesti i neke pjesme na srpskom i tako najaviti album intimnih autorskih pjesama!

DENIS KATANEC (Zagreb)

On je zagrebački kantautor i pokretač bendova FelonDK Okanagan LTD te Klinike Denisa Kataneca. 10 godina=10 albuma je svakako vrijedno divljenja, i Denisa svrstava među najkreativnije i najposebnije umjetnike našeg vremena. 

Odsvirao je preko 250 koncerata u cijeloj regiji. Trenutno žari i pali s novom postavom Klinike koja je nedavno objavila album “Rode”, a s novim singlom “Zvijezde” nam je dao naslutiti da nas opet očekuje iznimno glazbeno putovanje ako se odlučimo predati njegovoj Klinici!