Koncertna promocija novog spota riječkog Sunshine Madness

Riječki Sunshine Madness ovaj vikend priprema koncertnu promociju svog prvog spota “Raindrop shadows” kojim najavljuju album prvijenac.

Predstavljanje spota i koncert uz piće dobrodošlice održati će se ovu subotu, 21. siječnja, u riječkom KUC Kalvarija s početkom u 22h. Bend poziva sve zainteresirane na druženje povodom ovog, kako su sami rekli – događaja velikog za bend, a malog za čovječanstvo.

Scenarij i režiju spota potpisuje David Petrović, dok se kamerom i montažom pozabavio Josip Jurasić. Lutke u spotu djelo su Mihajla Uzelca, za kostimografiju je zadužena Svjetlana Šalić, a scenografiju Ivan Polonijo i Antonio Frlan.

Sunshine Madness je riječki bend kojeg čine Antonio, Polo, Marin i Lumas. Kombiniraju različite glazbene žanrove – najviše rock, funk i alter rock, čime stvaraju prepoznatljivi zvuk. Svirali su na otvaranju jednog od najvećih festivala u regiji – Harteri, na kojem su nastupali i Royksopp, Peaches, Roisin Murphy, John Garcia (Kyuss) te drugi renomirani izvođači. Sunshine Madness iza sebe ima EP “Transcending”, dok je u tijeku snimanje albuma prvijenca.

Upad: Free