Let 3 – Doček Nove godine uz legende regionalnog rocka

Let 3, foto: Marin Ćuk Vurnek

Vintage Industrial Bar poziva sve da PoLET3imo u Novu 2018. Riječki zaštitni znak Let 3 stiže 31. prosinca 2017. u Savsku 160 proslaviti ulazak u Novu godinu te osigurati da vam u prvim novogodišnjim satima ne manjka glazbe i sirove zabave.

Let 3 je od početka djelovanja pratila osobita pažnja, a ono što je zacementiralo njihovo mjesto u hrvatskoj glazbenoj povijesti jesu izuzetni tekstovi, uvijek perfektan izvođački nivo, dramaturška i stilska dorađenost koncerata i javnih istupa, te glazbena specifičnost uvijek praćene specifičnim humorom i osjećajem za bizarno. Nakon rezimea od skoro trideset godina respektabilnog djelovanja na sceni i bezbroj odsviranih koncerata, ne sumnjamo da će doček Nove godine uz Let 3 uvijek biti u samom vrhu vaših ovogodišnih želja.

Glazbeno pojačanje kroz novogodišnju selekciju do ranih jutarnjih sati, pružit će im DJ Frajman, najsenzibilniji, najboležljiviji, ali i najbolji DJ u gradu.

Broj karata je ograničen. Cijena karte je 120 kn u pretprodaji te 150 kn u slavljeničkoj noći. Ulaznice potražite u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te Vintage Industrialu (Savska 160).