Let 3 trenirali u centru Zagreba – žele biti lijepi, uvježbani, izdržljivi i puni kondicije!

Opake pripreme za nadolazeće peto izdanje AntiValentinova

Foto | Goran Berović

Pod budnim okom Damira Martinovića Mrleta, Let 3 je novi radni tjedan započeo onom poznatom ‘u zdravom tijelu, zdrav duh’!

U samom centru grada naši najdraži Riječani odradili su kondicijski trening i počeli s opakim pripremama za nadolazeće peto izdanje AntiValentinova koje će se održati u mjesecu zaljubljenih ili antizaljubljenih na samo Valentinovo u petak, 14. te u subotu, 15. veljače u Boćarskom domu.

Zagrijavanje je krenulo u Bogovićevoj ulici odakle su se letećim korakom zaputili prema Cvjetnom trgu, a uz pratnju oduševljenih prolaznika, otrčali su nekoliko počasnih krugova oko Cvjetnog, a zatim su se ugodno smjestili na karimate i pod stručnim vodstvom fitness influencera Mrleta uz posebno prilagođenu fitness verziju pjesme ‘Kurcem u čelo’ te uz poznate hitove devedesetih ‘Šumica’ Ivane Banfić IBEE i ‘Reci da’ poznatog dvojca Neki to vole vruće pokazali  svoju zavidnu kondiciju te nam dali naslutiti da će ovogodišnje izdanje Antivalentinova koje se održava pod sloganom ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje” biti neočekivano i neviđeno dobro!

Ovog je ponedjeljka, 3.2. sve bilo u znaku broja 12 koji označava broj dana do njihovog nastupa na Antivalentinovu pa su tako dečki dvanaest puta istegnuli vrat na lijevu pa dvanaest puta na desnu stranu, napravili dvanaest sklekova, dvanaest čučnjeva, dvanaest katare udaraca, dvanaest skokova preko vijače.

U ponedjeljak je Mrle poručio: „Još dvanaest dana do Antivalentinova u Boćarskom domu. Bit ćemo lijepi, uvježbani, izdržljivi, puni kondicije!“

Uskoro je tjelesna temperatura narasla, otkucaji srca se ubrzali pa se i vježbanje polako bližilo kraju, a uspješno odrađeni trening Mrle je zaključio uz poruku:

 „Vježbajte da budete lijepi, zdravi, izdržljivi! Čeka nas jedan naporan vikend, 14. i 15. veljače, AntiValentinovo, Boćarski dom!“

Foto | Goran Berović

Već tradicionalni festival Antivalentinovo, čiji su predvodnici upravo Let 3 ove godine pripremili su nam dvodnevnu pop-dance-punk-alter-rock svetkovinu – prva večer petak 14.02.u znaku je cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne muzike koju nam donose I. Bee/Minea/Ella, Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Kneža i posebna gošća, Alka Vuica. Subotnji lajnap donosi nam žestoke punk-rock zvkove uz headlinere Let 3 i njihove goste, Paraf, M.O.R.T., Overflow i Ogenj!

Prije Zagreba, 12. i 13. veljače, AntiValentinovo se po drugi puta obilježava i Ljubljanskoj Cvetlićarni gdje će uz Let 3 nastupiti Paraf, Vatra, NIET, Infected, PeteParadox i Elevatorsi!