Letz Zep donosi najbolji Led Zeppelin tribute show u Tvornicu kulture

Najbolji svjetski Led Zeppelin tribute show uz band Letz Zep, za koje je i sam Robert Plant izjavio “Otišao sam na koncert i tamo sam vidio sam sebe!”, dolazi u u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 08. travnja.

Nakon fantastičnih The Doors Alive, MH Concerts nam dovode još jedan show posvećen velikanima rock’n’rolla, ovoga puta jednoj od najvećih i najbitnijh rock grupa svijh vremena, Led Zeppelin.

Direktno iz Londona dolazi najbolji Led Zeppelin tribute band Letz Zep za koje je i sam Robert Plant nakon odgledanog koncerta oduševljeno izjavio: “Otišao sam na koncert i tamo vidio – sam sebe!”. Pored Planta je tu cijeli niz pozitivnih kritika pa su tako svoje oduševljenje u poznatom glazbenom magazinu Kerrang iskazali Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood te Janick Gers (Iron Maden) koji je izjavio: “Ovo je bolje nego okupljanje Led Zeppelina”! BBC je Letz Zep proglasio za definitivno najbolju Led Zeppelin tribute grupu, a Ozzy Osbourne izjavio: “Hej, čovječe, ovo je stvarno … dobar glas. Moraš biti na heliju kako bi pjevao tako visoko.”

Letz Zep, pored odlične i autentične svirke koja se temelji na najboljim danima Led Zeppelina iz zlatnog doba rock’n’rolla sedamdesetih godina prošlog stoljeća, imaju i autentičan image i instrumente na kakvima su svirali Led Zeppelin što upotpunjuje doživljaj u cjelini. Na svom repertoaru koji broji više od pedeset pjesama izvode presjek hitova iz svih perioda grupe Led Zeppelin poput „Immigrant Song”, “Black Dog”,  “Rock and Roll”, „Whole Lotta Love”, „Communication Breakdown”, zatim akustičnih pjesama “Gallows Pole” i “Babe I’m Going to Leave You” te složenijih melodija poput “Kashmir” i definitvno najvećeg hita “Stairway to Heaven”, pjesme koja je uvrštena među najpopularnije rock pjesme svih vremena.

Letz Zep pored klubova i koncertnih dvorana koje uredno pune, nastupaju i na velikim festilama pa su tako nastupili i na najvećem metal festivalu na svijetu, njemačkom Wacken festivalu čija je snimka objavljena na DVD-u.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice je 99 kn za prvih sto ulaznica samo preko Eventim sustava. Nakon prodane kvote od sto ulaznica iste će koštati 130 kn u pretprodaji i 150 kn na dan koncerta. Pored toga će u prodaji biti i posebne VIP ulaznice sa kojima će posjetitelji moći ovaj spektakl posmatrati sa sjedečih mjesta VIP balkona gdje će biti šank i konobari samo za njih. Cijena VIP ulaznica iznosi 230 kn u pretprodaji, te 250 kn na dan koncerta (VIP ulaznice su limitirane su na 70 komada i mogu se kupiti samo preko Eventim sustava). Ostala pretprodajna mjesta; Zagreb; Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockamark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Tratinska 47, Rijeka; Dallas Music Shop – Splitska 2a.