Limp Bizkit otkrili kako će zvučati njihov novi album

Krajem ljeta, nekada izuzetno popularan američki nu metal sastav Limp Bizkit otkrio je da radi na novom albumu, nasljedniku svog posljednjeg izdanja “Goledan Cobra” iz 2011.

Nakon što je gitarist Wes Borland sredinom studenog na Instagramu kratkim videom potvrdio da su započeli sa snimanjem novog album, ovih dana je na istoj platformi fanovima otkrio kako bi nove pjesme mogle zvučati.

 

View this post on Instagram

 

Today was a very long and great day. We’re on track. @limpbizkit

A post shared by Wes Borland (@thewesborland) on

“Danas je bio jako dug i sjajan dan. Idemo po planu”, otkrio je Borland u jednoj od objava. Čini se da unatoč tome što im je dio opreme izgorio u nedavnim kalifornijskim požarima, Borland i ekipa ne namjeravaju zapinjati na prvim preprekama. Borland je također objavio sliku na kojoj drži bas gitaru pa su fanovi odmah zaključili da bi moglo doći do nekih preslagivanja u bendu s obzirom da se dugogodišnji basist Sam Rivers ozbiljno posvetio svom novom bendu Sleepkillers.

 

View this post on Instagram

 

Fretless Wal MkII > Digitech Whammy 1 octave up > Timeline > BigSky > JC120 + Supro

A post shared by Wes Borland (@thewesborland) on

Iako u ovim malim fragmentima nije moguće percipirati kako bi pjesme mogle zvučati u punokrvnoj instrumentalnoj izvedbi uz prepoznatljiv vokal Freda Dursta, svakako možemo konstatirati da zvuči kao stari Limp Bizkit.

Iako nije otkriveno više detalja, prema ranijim objavama spekulira se da bi album mogao nositi ime Stampede of the Disco Elephants, no ne sumnjamo da će nove vijesti Borland otkriti vrlo skoro.