Luce novim singlom “Vraćam se” najavljuje novi materijal

Nakon objave singla “Dogodila se dosada”, vrijeme je i za novi singl Luce “Vraćam se” kojim pjevačica najavljuje novi materijal.

Mlada zagrebačka kantautorica Lucija Ćustić, publici poznatija pod nazivom Luce zbog svog talenta dobila je i titulu “hrvatske Adele” nižući pritom pohvale za objavljeni EP “U bojama”. Najnovijim singlom najavljuje novi materijal koji bi trebao naći svoje mjesto na novom studijskom izdanju već sljedeće godine. Aranžman i produkciju pjesme “Vraćam se” potpisuje Mark Mrakovčić, tekst i glazbu napisala je Luce, a u pripremi je i video spot koji bismo mogli ugledati već početkom listopada.

Pjesma ‘Vraćam’ se je stilski, rekla bih, “nešto mlado sa starom dušom”. Kada je pjesma nastajala, u glavi mi je bila odmah ta retro asocijacija iz 70-ih godina i zajedno s aranžerom i producentom Markom Mrakovčićem odlučili smo zadržati tu ideju. Pjesma govori o jednoj intimnoj i turbulentnoj vezi punoj oscilacija te unutarnjih borbi, slabosti i nemogućnosti trajnog odmaka od tog toksičnog odnosa, zbog mrvica koje dobivamo u njemu, a koje nas uvijek vraćaju korak unazad“, rekla je Luce za MTV Hrvatska.