Lucky Chops energičnim singlom “Full Heart Fancy” najavili prvi album

Povodom objave svog prvijenca Lucky Chops kreću na turneju u sklopu koje će 24. listopada posjetiti i Zagreb

Njujorška puhačka funk atrakcija Lucky Chops predstavila je “Full Heart Fancy”, prvi singl s nadolazećeg, prvog samostalnog albuma “Lucky Chops”. U skladu sa stilskim potpisom benda, “Full Heart Fancy” je visokoenergična, žanrovski originalna kompozicija, puna instrumentalnih melodija i gromoglasnih udaraljki. Slušajući singl, lako se uživjeti u ritam ulica užurbanih multikulturalnih gradova koje Lucky Chops zovu domom.

Daro Behroozi, tenor saksafonist, za singl kaže : „Šaljemo energiju srca koja bi trebala liječiti, uzdizati, inspirirati i slaviti život!“

Njujorška brass funk atrakcija, Lucky Chops, koji su svjetsku slavu stekli svirajući na stajalištima podzemne željeznice, nakon trinaest godina postojanja, upravo završavaju svoj prvi studijski album. Tim povodom kreću na turneju, u sklopu koje će 24. listopada posjetiti i Zagreb.

Svoj treći zagrebački koncert ova petorka održat će na mjestu gdje su i prvi puta nastupili – u velikoj dvorani kluba Boogaloo, a dolaze nam u aktualnoj postavi Josh Holcomb (trombon), Joshua Gawel (truba), Daro Behroozi (bass klarinet, tenor saksafon), Charles Sams (bubnjevi) i Raphael Buyo (suzafon). Uz postojeći repertoar i dobro znane „Buyo“, „Danza“, „Walter Jam“ i „Familiar Places“, imat ćemo priliku čuti i nove materijale s njihova prvog studijskog albuma, poput „Pizza Day“, „Traveler“ i „Full Heart Fancy“, koje već naveliko osvajaju publiku.

Ova energična petorka i dalje nastavlja s misijom vraćanja života glazbenoj industriji, a svojom posvećenošću i konstantnom glazbenom edukacijom žele nadahnuti sljedeće generacije glazbenika.

Ne propustite njihov live nastup u Boogaloou, 24.10.2019. Ulaznice za ovaj spektakulrani show u pretprodaju kreću 31.5. po cijeni od 140 kn putem Entrio i Eventim sustava, a mogu se kupiti i u Dirty Old Shopu, Rockamark knjižari te na blagajni kluba Boogaloo. Ulaznice na dan koncerta (ukoliko ih ostane), bit će dostupne u prodaji po 160 kn.