Marilyn Manson i Johnny Depp udružili su se još jednom u novom video singlu “Kill4Me”

Jedna od kontroverznijih ličnosti rock scene, Marilyn Manson predstavio je svoj novi singl “Kill4Me”.

U novoj pjesmi Manson još jednom spaja melodični refren s provokativnim stihovima “Would you kill for me? I love you enough to ask you again.”, a u pratećem video spotu redatelja Billa Yukicha, prepunom prepoznatljivih Mansonovih elemenata karnalnog užitka, glavnu ulogu preuzeo je još jednom Johnny Depp. Depp se također pojavljuje u posljednjem video uratku za pjesmu “Say10” koji donosi slične kombinacije dionizijske i okultne teme.

Mansonov stav o tome je vrlo jasan – “Moja umjetnost je oduvijek bila reakcija na pop kulturu i moj način da natjeram ljude da se zamisle nad groznim stvarima koje se događaju na ovom svijetu“.

Jednako tako jasan stav o granicama dopustivog i nedopustivog imao je kada je instantno otpustio dugogodišnjeg basista Jeordiea Whitea (poznatijeg kao Twiggy Ramirez) kada je optužen da je fizički napao i silovao svoju partnericu, pjevačicu Jessicku Addams iz benda Jack Off Jill. Na trenutnoj turneji Whitea je privremeno zamjenio Juan Alderete iz benda Mars Volta.

Spomenuti singlovi nalaze se na Mansonovom novom, desetom po redu, studijskom izdanju koje nosi naslov “Heaven Upside Down”.