Marko Ramljak Band – promocija albuma “Mindset Live” u klubu Sax!

Foto: MR press

Promocija novog albuma Marko Ramljak Banda “Mindset Live” održat će se 15. ožujka u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!

Album “Mindset Live” nastao je nakon niza koncertnih promocija studijskog albuma “Mindset” (2015.). Glazba na albumu je u potpunosti autorski rad violiniste Marka Ramljaka i stilski je neodređena, sadrži elemente jazza, etna, funka, rocka i bluesa. Album je ispunjen intenzivnom energijom, prepunom dinamike, improvizacije i ‘on the spot’ muziciranja.

Na promotivnom koncertu 15.ožujka u Saxu Marko Ramljak Band publici će predstaviti skladbe s novog albuma “Mindset Live”. O albumu sam Marko kaže: „Veoma sam sretan i zahvalan što u bendu imam sjajne glazbenike koji su doprinijeli u stvaranju ove fantastične atmosfere koja je zabilježena u dvorani Plesnog foruma u Celju 8. travnja ove 2016 godine. Ovaj album je primjer evolucije mojeg autorskog opusa.“

Marko Ramljak Band čine: Marko Ramljak (violina), Branimir Gazdik (bubnjevi), Luka Veselinović (bas), Maasej Kovačević (klavijature), Lenart Krečič (saksofon) i Hrvoje Rupčić (udaraljke).

….bajkovito putovanje u kojem ima mjesta za sve one otvorena duha, spremne na putovanje, upoznavanje novoga, drukčijega…. – Davor Hrvoj (Cantus)

Ulaz na koncert je besplatan.