Marko Tolja: “Volio bih napraviti virtualne Runjićeve večeri”

Marko Tolja gotovo svakodnevno na svome profilu na Instagramu svira i pjeva, i to - po željama fanova

Pjevač Marko Tolja jedan je od naših glazbenika koji se pridružio svjetskom pokretu „Together at Home“. Napravio je kod kuće studio te gotovo svakodnevno na svome profilu na Instagramu svira i pjeva, i to – po željama svojih fanova.

Doma sam, svi smo doma i svatko bi trebao biti kod kuće. Pridružio sam se svjetskom pokretu glazbenika “Together at Home”. Osim toga, Massimo ima akciju „Glazbom protiv panike“, kojoj sam se također drage volje odazvao – rekao je simpatični Riječanin koji izolaciju sasvim dobro podnosi uz suprugu Anu i njihovog jednogodišnjeg sinčića Maru.

Na mojoj su playlisti trenutačno dječje pjesmice jer njih voli Maro, a na Instagramu sviram po željama! Krenuo sam sa Steviejem Wonderom, ali sviram naravno i svoje pjesme poput “Na dnu ljubavi”. Obično me fanovi i pitaju za njih, a jedna od želja je bila da napravim live snimku s Damirom Kedžom njegove pjesme “Divlji vjetre” i da nas dvojica imamo live stream – kaže Marko, dodajući kako su želje fanova sve zahtjevnije.

Tako je jedan obožavatelj zaželio da Marko otpjeva pjesmu Whitney Houston, što je talentirani pjevač izveo maestralno.

Marko je u svom kućnom studiju snimio pjesmu “Jubavi lipa” Zdenka Runjića, za koju smatra da je nepravedno zapostavljeni biser, a velika mu je želja napraviti virtualne „Runjićeve večeri“.

Trenutačno kod kuće slušam internet radio sa chill instrumentalnom glazbom, ali tu je uvijek i Frank Sinatra. To me smiruje i tu nema vijesti. Svaki dan ujutro pogledam komentare što bi ljudi htjeli slušati. Osim toga, pokušavam i snimiti što više toga – kaže Riječanin te dodaje kako i vježba, ali i radi kućanske poslove. Tako se, primjerice, posljednjih dana primio bojanja ograde.

Nađa Irena Fišić za Mixer.hr