Markovski ft. Ivona – “Moj dah”

Suradnja renomiranih riječkih glazbenika Saše Markovskog (Urban i 4) i Ivone Maričić (E.N.I.) rezultirala je posebnim glazbenim uratkom “Moj dah” koji odskače od tipičnog klišea pop pjesme. Moderna produkcija koja se čvrsto oslanja na elektronski izričaj Markovskog, fantastična Ivonina vokalna interpretacija te intrigantni aranžman, elementi su koji će pjesmu učiniti prepoznatljivom u radijskom eteru.

Zajedničku pjesmu Saše Markovskog i Ivone Maričić prati zanimljiv video spot čiji je glavni element voda. Njezina transformacija i pretakanje vizualno predočavaju miješanje emocija o kojima pjesma i govori.

Strah, čežnja, ljubav, bol, sreća, patnja, snovi, strast… svi se ti osjećaji izmjenjuju i bore u jednoj osobi koja proživljava vrlo intenzivnu emotivnu dramu. Jesu li oni stvarni ili umišljeni? Postoji li uopće ta ljubav kojoj teži ili je sve stvar imaginacije?

Saša Markovski je stvorio odličnu glazbenu kulisu, a vokal Ivone Maričić savršeno zaokružio priču. “Moj dah” početak je njihove suradnje koja će nam sigurno donijeti još zanimljivih audio-vizualnih projekata.

Luka Radiković zaslužan je za režiju, kameru i montažu, a scenografiju i šminku/frizuru potpisuje Zara Hrvatin.