Metalfest: BEHOLDER, RE-ARMED i RAPID STRIKE potvrdili

metalfest

Britanski heavy metalci Beholder, finske thrash-death nade Re-Armed i velike hrvatske thrash metal uzdanice, Splićani Rapid Strike, potvrdili su nastup na Metalfest Open Air Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu).

clip_image002BEHOLDER

Ekipa Beholdera je presretna što je pozvana na Metalfest Croatia 2012 i obećava kako će ‘razvaliti’ čistim britanskim heavy metal gnjevom! Beholder je trenutno u studiju, gdje snima nasljednika debija „The Awakening“ iz 2009. godine, izdanje koje se očekuje krajem godine. Bit će to agresivan i žestok, tradicionalni heavy metal album uz istinski melodijski zvuk Beholdera, u kojem se kroz tekstove upire prstom i govori o istini vezanoj za trenutnu situaciju u kojoj se svi nalazimo, kao pojedinac, ali i kao zajednica.

Frontman Simon Hall kaže kako je sjajno biti pozvan podijeliti glazbu s braćom i sestrama u Hrvatskoj: „Ovo će biti show neusporedive snage – Metalfest, jesi li spreman?“

http://www.facebook.com/beholderuk

Beholder – Toxic Nation

http://www.youtube.com/watch?v=a1AHSZzHbRk&feature=youtu.be

clip_image004RE-ARMED

Re-Armed je nastao 2001. godine kada su petorica momaka iz Keravae u Finskoj odlučili svirati glazbu sličnu tzv. “Göteborg metalu”. Njihov glazbeni izričaj razvijao se kroz nekoliko demo izdanja, a formirao u kombinaciju tehničkog, grooving-death metala s utjecajima thrasha i grinda, ‘začinjenog’ melodičnim linijama.

Tijekom godina došlo je do promjena u postavi, ali to je dovelo do sazrijevanja, kako individualno, tako i timski, i mogu reći kako iza sebe imaju veliki broj svirki u Finskoj i van nje. Krajem siječnja objavili su za Massacre Records album prvijenac naziva „Worldwide Hypnotize“.

http://www.facebook.com/rearmed

RE-ARMED – Natural Backlash

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TRCCi9wokVY#!

clip_image006RAPID STRIKE

U Splitu je 2007. godine osnovan thrash metal bend pod nazivom Azazel, a nakon brojnih koncerata i objavljena dva demo albuma, Azazel 2011. godine mijenja ime u Rapid Strike, pod kojim je za One Records snimio debitantski album „God Take Me To Hell“.

Nakon objave albuma došlo je do promjene gotovo kompletne postave, no konstanta je glavni autor i osnivač Hrvoje Madiraca, koji dovodi nove ljude. Osim što je Rapid Strike koncertno aktivan, trenutno radi i na novom albumu.

http://www.facebook.com/rapidstrike

Rapid Strike – Sniper

http://www.youtube.com/watch?v=Dz5tTxmv_44

Ulaznice – JOŠ SAMO 19 DANA PO 359 KUNA/49 EURA:

Cijena ulaznica (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html) do 29.02.2012. je 359 kuna/49 eura (plus pretprodajna naknada), a dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama.

Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix (http://gigstix.com).

www.metalfest.eu
www.hr.metalfest.eu
www.facebook.com/metalfest.hr