Ministarstvo napada – “Ljubičasta”

Zagrebački rock i punk bend Ministarstvo Napada, osnovan 2006. godine, predstavlja debitantsku pjesmu i spot ‘Ljubičasta’ koji je emitiran u petak navečer na CMC televiziji. Pjesmu potpisuje basist benda Vedran Jazbec, dok su pod aranžmanom potpisani svi članovi benda. Spot koji je režirao Slaven Saražin pogledajte na linku iznad.

U simpatičnom spotu koji je sniman na nekoliko lokacija u Zagrebu (okretište tramvaja Savski most, okolica FER-a i KD Vatroslav Lisinski te u prostoriji za probe u Trnjanskoj) sudjeluju Tihana Filipović i Marko Cerjan.

Ministarstvo Napada je zagrebački bend osnovan 2006. godine. Ime benda je hommage Zločestoj djeci i njihovim radijskim emisijama s početka 90-ih godina (iz jedne od tih emisija i vuče ime). Osim sličnog smisla za humor, povezuje ih i ljubav prema sličnoj vrsti muzike i zvuku kojem teže kroz bend. Ministarstvo Napada čine tri brata i frend: Krešimir Magdić – vokal, Vjeran Magdić – gitara, Tomislav Magdić – bubnjevi i Vedran Jazbec – bas. Sviraju autorske rock pjesme koje u sebi imaju elemente punka i bluesa. Svirali su uglavnom po zagrebačkim klubovima (Praćka, Hard Place, Spunk, Sax…) i nastupili u finalima HGF-a 2009. i 2014. godine. Više informacija o bendu možete saznati na službenoj Facebook stranici ili www.ministarstvo-napada.net.

Pjesmu ‘Ljubičasta’ preuzmite na: singlovi.crorec.hr