MIXTAPE | Top 7 nezaobilazninih (anti)valentinovskih hitova po odabiru DJ Kneže

''Antivalentinovo u srcu, cro dance je vječan!''

Ususret AntiValentinovu #5 na kojemu je jedan od posebnih gostiju, DJ Kneža otkriva koji su ti nezaobilazni hitovi koji se gotovo uvijek mogu čuti na njegovim 90’s partijima, a koji će se svakako naći i na repertoaru nadolazećeg antivalentinovskog spektakla. 

DJ, promotor, glazbeni entuzijast, Marko Knežević, u glazbenim krugovima poznatiji kao DJ Kneža, već je više od desetljeća prisutan na klupskoj sceni i pokretač je najrasplesanijeg projekta u Hrvatskoj. Dance Hard, najluđi 90’s party u Hrvatskoj i šire, osvojio je najpoznatije i najpopularnije klubove, a ovog vikenda na prvoj večeri AntiValentinova #5 rasplesat će i publiku u Boćarskom domu.

DJ Kneža, foto: Samir Cerić Kovačević

Ovog nas vikenda, 14. i 15. veljače u Boćarskom domu čeka veliki tradicionalni antivalentinovski tulum gdje će se u dva dana na pozornici izmijeniti čak deset izvođača: uz idejne začetnike Let 3 i njihove goste (Tereza Kesovija i Vuco), novom izdanju se u petak, 14.2. pridružuju I. Bee/Minea/Ella, Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Kneža i posebna gošća, Alka Vuica, a u subotu 15.2.  Paraf, M.O.R.T., Overflow i Ogenj!

Uz parolu ”Antivalentinovo u srcu, cro dance je vječan!” DJ Kneža izdvaja sljedeće favorite koji atmosferu njegovih partija dovode do usijanja: 

7.  

6.  

5.  

4.  

3.  

2.  

1.