Moskva najavljuje koncertnu promociju albuma “LOVESEXDISTORTION”

moskva-coverNakon hvaljenog debi albuma „Poligraf“ iz 2012. godine, riječki bend Moskva napokon objavljuje i drugi album.

Album, „LOVESEXDISTORTION“,  sadrži devet pjesama većinom snimljenih uživo s minimalnim naknadnim studijskim zahvatima i editiranjem. Materijal je sniman u različitim periodima tijekom posljednjih godinu i pol dana. Osim studijskim – ogoljelim  –  pristupom, Moskva je napravila i stilski odmak približivši se psihodeličnom, hard i kraut rocku.

Tri pjesme su već plasirane kao singlovi praćeni atraktivnim videospotovima. Prvi najavni singl, Prašina, izašao je  2013. godine, zatim je uslijedila radijska uspješnica Svijet je naš s gostujućim vokalom Ivanom Dečakom iz grupe Vatra s kojom su proveli čak devet tjedana na službenoj Hr Top 40 listi najemitiranijih pjesama, te posljedni singl halucinogenog naziva i gitarskog rifa, Dr. Acid, objavljen krajem prošle godine.

„LOVESEXDISTORTION“ je snimio i producirao Matej Zec u studiju G.I.S., Kastav, a objavljuje Dallas Records. Cover art albuma je rad najpoznatijeg i najcjenjijeg hrvatskog graffiti umjetnika Slavena Kosanovića Lunara.

Koncertna promocija zakazan je za četvrtak, 12.03. od 21h @ OKC Palach. Prodaja karata je već krenula i mogu se kupiti putem sustava Entrio.hr ili u Dallas music shopu Rijeka ( Splitska 2a) po cijeni od 20,00kn, a na ulazu cijena iznosi 25,00kn.

Osim riječkog Moskvu ćete moći čuti i vidjeti na koncertima u Karlovcu u sklopu programa Kabina 09.03., te u Zagrebu u Malom pogonu Tvornice, 19.03.