Music Unites People – Mixer.hr te povezuje s najvećim tulumom na Zrću!

Ulovite ulaznice i postanite dio globalno poznatog pokreta Music Unites People, ovaj put na Zrću

Nizozemska superzvijezda Dyro, house umjetnik klasificiran kao jedan od najtalentiranijih DJ-a u industriji, što potvrđuje i uvrštavanje u Top 100 listu DJ-a prema DJ Mag portalu, te vlasnik WOLV Records etikete, 11. srpnja dolazi na Zrće u predivni NOA Beach Club kao specijalni gost globalno poznatog pokreta Music Unites People.

Njegov dolazak je tek početak niza događanja i festivala koji će napraviti tektonski pomak na elektroničkoj glazbenoj sceni. “Music Unites People”, baš kao što i u prijevodu znači – “glazba ujedinjuje ljude”, velika je zajednica ljubitelja glazbe i plesa koji žele podijeliti svoju ljubav i dobre uspomene sa raznih događanja i festivala, a okupljanje na Zrću prvo je službeno okupljanje i prvo u nizu događanja na kojima će se okupiti svi istomišljenici iz cijelog svijeta, i dijeliti zajedničku ljubav prema glazbi, plesu i uživanju u životu.

Dyru će se u predivnom NOA klubu za pultom pridružiti i Bobby Rock, nizozemski progressive/future house DJ i producent, a svi okupljeni oko premijernog Music Unites People izdanja imat će čast uživati u još jednoj premijeri, a to je prvi svjetski nastup iskusnog novonastalog hardstyle trojca Zero Days. Jedan od članova je već predstavljeni Bobby Rock, a ostala dva člana ekskluzivno ćete upoznati upravo u Noa klubu na Zrću, gdje nam pripremaju poseban nastup uz kombinaciju sirovog i hardstyle zvuka. 

Kako ne biste propustili biti dio ovog povijesnog događanja, Mixer.hr i organizatori ove proslave glazbe za vas imaju 2×2 ulaznice za okupljanje najavljeno za 11. srpnja!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavite nam poruku ljubavi uz #MUSICUNITES, ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “MUSIC UNITES”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr 

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u utorak, 09. srpnja iza 12h. Imena dobitnika saznajte na stranici – rezultati nagradnih igara.

Sve ostale informacije u vezi projekta dostupne su na službenoj web stranici musicunitespeople.com