Nagradnjacha: Antivalentinovo – mjesec ljubavi na rockerski način

Antivalentinovo 2 ove je godine preraslo u pravi jednodnevni rock festival i održava se pod novim geslom: Ništa ljubav, turbo karanje!

Ivanka Mazurkijević, Damir Martinović Mrle i Davor Gobac, foto: Ella Valentić

Headlinerima Letu 3, Psihomodo Popu i Stampedu kao posljednji bend ovogodišnjeg Antivalentinova 2, koje se održava u subotu, 11.02. u maloj dvorani Doma sportova, pridružili su se i S3ngsi, pobjednici Karlovačko RockOff festivala 2016. u kategoriji koncertna nada, i time zaključili ovogodišnji lineup.

Kako se bliži datum održavanja, tako i raste, već sada, ogromni interes za ulaznicama pa su od prošlog tjedna one koje vrijede za dvoje rasprodane, no i dalje su u prodaji pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta.

No Mixer.hr i ekipa Antivalentnova misle na vas pa vas u prvom krugu častimo s 2×2 ulaznice za ovaj jednodnevni rock festival!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku ANTI, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do utorka 07.veljače. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.