Nagradnjacha: Danas Avdić, sutra maškare, a mi imamo FREE ulaznice

imageDva dana zabave u Močvari su pred nama, a mi za najbrže imamo po dva FREE upada za svaki dan. Naš nagradni mail znate – nagradnjacha@mixer.hr .

U petak, 24. veljače, Damir se ponovo vraća u Močvaru na koncertnu promociju Kapitala. Svi koji su do sada imali priliku susresti se s ovim kantautorom novog doba znaju što ih čeka. Za one koji dolaze prvi put – Damirov glas, Gibson Les Paul odvrnut do kraja i scenski nastup lede krv u žilama. Damirov koncertni nastup je bomba koja eksplodira pred očima gledatelja.

“Mein Kapital.” je album koji je za samo mjesec dana nakon objavljivanja zabilježio velik broj downloada te koga su mnogi već sada proglasili za jedan od najboljih albuma ove godine, dok su pjesme poput 2012, Bakunjine te Katalonija, Sparta, Galicija postali novi anti hitovi na prostorima bivše države. Sa Damirovog koncerta možda nećete otići sretni i nasmijani, no ono što je sigurno je da ćete na tom koncertu čuti istinu. Istinu koja je danas sve manje i koja nema cijenu.

Novi album Damira Avdića moguće je besplatno downloadirati sa adrese: damiravdic.bandcamp.com/album/mein-kapital

upad: 35 KN

imageRijeka i Rio imaju svoje karnevale, Samobor ima svoj fašnik, a metropola poput Zagreba nije uspjela ostvariti sličnu tradiciju. Brojni pokušaji gradonačelnika Bandita, turističke zajednice i štandovsko-pečenjarskog lobija da pozovu građane Gradeca, Kaptola i Nove Vesi na svoje ulice nisu urodili plodom. Svima onima koji poznaju podzemni život grada i prave želje i navike njegovih građana nije potrebno objašnjavati zašto: svi istinski ljubitelji mesopusnih običaja željni dobre zabave, maskiranja i drpanja sa nepoznatim osobama pod krinkom svake godine u isto doba godine odlaze na isto mjesto – MAŠKARE U MOČVARI!

Okruženi podjednako ludim i kreativnim spodobama, natopljeni izvanrednom ponudom jeftinog šanka te rasplesani jedinstvenim glazbenim čušpajzom koji iz godine u godinu osigurava DJ MARIO KOVAČ na svojoj ŠTALI, posjetitelji Močvare znaju da im ne treba referendum kako bi se osjećali građanima svijeta.

upad: 15 KN za maskirane, 25 KN za nemaskirane