Nagradnjacha: Iskusite jedinstveni glazbeno-vizualni dragulj – Olive Groove Festival

Olive Groove Festival jedinstveni je glazbeno-vizualni događaj posvećen disco, funk, soul i house zvuku koji će se premijerno održati ovaj tjedan, 4. i 5. kolovoza na živopisnoj prirodnoj lokaciji krčkih maslinika nedaleko Malinske!

Konceptualno zamišljen kao vješto prebiranje po najboljim vinilskim izdanjima funka, disca, soula i housea, da ovaj ljetni plesnjak bude nezaboravan posjetiteljima će to osigurati Mario Kolonić Pytzek, Antonio Žuža, Hrvoje Jelinčić aka Hrwoe, Marko Yesh Ješovnik, Jan Kinčl Zero, Josip Bajić aka Bronski, Life4Funk, Fryer, Boo Dale, Innaca, Repich & Peretti, Vedran Petrušić, Mrle, te DJ Gregor Volčanjak aka Kozmonaut

U dva festivalska dana posjetitelji će moći intenzivirati svoja osjetila na dvije pomno izabrane lokacije. Dnevni dio programa i spektakularan zalazak sunca posjetitelji će dočekivati u prvom redu do mora uz opuštenu glazbenu kulisu u Beach baru „Paradajz“ na Rajskom putu do će se večernji dio  programa održavati na lokaciji festivala koja svojim savršenim spojem netaknute prirode predstavlja autohtonost lokaliteta i mogućnost neometane noćne zabave uz epski Void Acoustics sound system.

U suradnji s festivalom, Mixer je za svoje čitatelje osigurao 2×2 FESTIVALSKE ULAZNICE za Olive Groove Festival, pravo mjesto za uživanje u glazbi u intimnoj atmosferi očaravajućih krčkih maslinika, hrastove šume, suhozida i nezaboravnih zalazaka sunca!

U komentaru na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite proživjeti dva nezaboravna dana, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku OLIVE, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 3. kolovoza u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.