Nagradnjacha: Osvoji ulaznice za odiseju psihodeličnog rocka uz Seven That Spells

Seven That Spells 02

Aktivnu godinu Seven That Spells završit će, več tradicionalnim predbožićnim koncertom u Tvornici kulture koji će se održati u subotu, 17. prosinca.

Albumom “Omega”, kojeg će premijerno i u cjelosti odsvirati na koncertu u Tvornici, grupa Seven That Spells zatvorit će trilogiju “The Death and Resurrection of Krautrock” započetu još 2011. godine. “Omegu” su Seveni stvarali protekle dvije godine u suradnji s Blakeom Flemingom, nekadašnjim članom bendova The Mars Volta, Zeni Geva i Dazzling Killmen. Ideje, riffovi i aranžmani izmjenjivani su netom u procesu koji je trajao dugo, ali i izostavio stress, žurbu i kompromis iz stvaranja glazbe. Kompletne bubnjeve Fleming je snimio u njujorškom studiju Dryhill i komentirao na svojoj Facebook stranici da je u pitanju jedna od najboljih stvari koje snimio u karijeri.

Kao predgrupa u Tvornici će nastupiti DJ Bombay, izuzetno talentirani indijski glazbenik koji samo tu priliku dolazi u Zagreb. Na koncertu u Tvornici publika će biti u prilici kupiti puno STS mercha, posebnu limitiranu ediciju piva, vinile i CD-e.

U blagdanskom raspoloženju, Tvornica kulture i Mixer.hr poklanjaju danas 2×2 ulaznice za ovu odiseju psihodeličnog rocka!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku OMEGA, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do četvrtka, 15. prosinca u 14h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 60 kn.

Prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr