Nagradnjacha: Osvojite 2×2 ulaznice za Croatia Bike Week u Puli

cbw1

Na velikom Croatia Bike Weeku koji okuplja moto ljubitelje iz cijeloga svijeta sprema se opasan tulum.

Croatia Bike Week je moto okupljanje te ujedno i rock festival u sklopu kojeg svake godine nastupi petnaestak bendova. Posjećuje ga brojna publika pa se pred pozornicom često skupi i desetak tisuća ljudi. Započinje 29.8. i traje do 4.9., a u sklopu glazbenog programa ove će godine nastupiti Opća Opasnost, Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi. Na ovogodišnjem izdanju uz headlinere fstivala zasvirati će i pobjednici natječaja prve CBW Gitarijade – NORD, Tight Grips, EoT, Eho te Opaki Jahači Vatrenih Riffova Iz Pakla. Više o programu možete pronaći na na stranicama www.croatiabikeweek.com

Danas uz Mixer.hr i MC Twin Horn možete osvojiti 2×2 ulaznice za petak i subotu (karte vrijede za oba dana).

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku CBW, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do sutra, 25. kolovoza u 12h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni sutra u popodnevnim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom uz ovakav program. Detalje pronađite na našim stranicama.