Nagradnjacha: Osvojite kinoulaznice za T2 Trainspotting!

Vjerojatno ne postoji osoba starija od 20 godina koja nije pogledala (ili barem nije čula) za „Trainspotting“, filmsko remek-djelo oskarovca Dannyja Boylea iz 1996. godine koje je, osim što se već dvadesetak godina smatra kultnim ostvarenjem, u zvjezdanu orbitu preko noći bacilo njegovog redatelja, ali i glavnu glumačku postavu predvođenu Ewanom McGregorom. Snimljen prema istoimenom romanu Irvinea Welsha, film „Trainspotting“ već se godinama nalazi na raznim listama najboljih/najdražih filmova svih vremena, uključujući i deseto mjesto najboljih britanskih filmova na službenoj ljestvici Britanskog filmskog instituta.

U kina je stigao nastavak ovog kultnog remek-djela jednostavno naslovljen T2 TRAINSPOTTING. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom. Svi ga čekaju: Spud, Sick Boy i Begbie. I drugi stari prijatelji također ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samo-destrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.

Mixer.hr i Continental Film poklanjaju 5×2 ulaznice za T2 TRAINSPOTTING za kino po izboru – Cineplexx City Center one east Zagreb ili Cineplexx City Center one Split.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku T2 Mix, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do ponedjeljka, 06. ožujka, u 12h kada ćemo nasumično izabrati pet dobitnika. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju te će tom prilikom izabrati datum i kino u kojem će pogledati nastavak ovog kultnog filma.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Nakon više od dvadeset godina originalna filmska ekipa iza i ispred kamere ponovno se okupila kako bi nastavila priču o Rentonu, Spudu, Sick Boyu i Begbieju. Danny Boyle koji je u međuvremenu dosegnuo sam vrh filmske popularnost osvojivši prestižnu nagradu Oscar za film „Milijunaš s ulice“ vraća se jednom od svojih najomiljenijih filmova, a s nama je također i originalna glumačka postava prvog filma. Uz Ewana McGregora tu su Robert Carlyle, Johnny Lee Miller, Ewan Bremner te Kelly Macdonald kojoj je uloga u „Trainspottingu“ ujedno bila i glumački debi.

Film T2 TRAINSPOTTING snimljen je prema romanu „Porno“ autora Irvinea Welsha iz 2002. godine koji se, kao i sam film, nastavlja na događaje iz prve priče s jedinom iznimkom što vrijeme koje je proteklo u romanu obuhvaća razdoblje od 10 godina, a u filmu 20 godina.

Film T2 TRAINSPOTTING sada u svim kinima!