Nagradnjacha: Triggerfinger i A Place To Bury Strangers na Reflektor festivalu

Triggerfinger i A Place To Bury Strangers nastupit će u nedjelju 5. studenog na Reflektor festivalu u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Miljenici domaće publike, belgijski rock’n’roll trio Triggerfinger, vraćaju se na pozornicu Tvornice kulture. Bend čiji je nastup u studenome 2015. naša kritika uvrstila među top 5 koncerata godine u stvorio je čvrstu fan bazu u ovim krajevima koji su postali stalna stanica njihovih turneja. Uz njih nastupit će američki noise rockeri A Place To Bury Strangers.

Reflektor i Mixer donose ti 2×2 upada za nedjelju!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku TRIGGER, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u subotu, 04. studenog u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kn na dan svirke na svim prodajnim mjestima Entria i na blagajni Tvornice kulture.

Festival Reflektor održava se tijekom cijelog mjeseca na dvije lokacije – u Tvornici kulture i KSET-u. Artan Lili nastupaju 3. studenog, Triggerfinger i A Place To Bury Strangers 5. studenog, My Baby i Dog’s Beach 11. studenog, Public Service Broadcasting i Nellcote 14. studenog, a Qui 23. studenog. Uz navedene koncerte organizatori u KSET-u spremaju i koncert iznenađenja 9. 11. te kazališnu predstavu “Lutonjica Toporko i devet župančića” koja je na programu 19. studenog.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • entrio.hr