Nagradnjacha: Uberi upade za koncert Miki Solusa u Tvornici!

Reper, šansonjer, jazzer, Miki Solus, nakon prva dva albuma “Muzika sumnjive kvalitete” (2011.) i “Muzika za djecu i penzionere” (2015.), svoju trilogiju zaokružuje albumom “Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama” u izdanju Croatia Recordsa.

Na tom putu u Mikijevom bendu dogodile su se neke rotacije; bubanj je zamijenio cajon,  a saksofon je postao standardni dio live nastupa. Novi muzičari u bendu su Karlo Mrkša i Branimir Norac (sax) dok je na basu standardno odličan Frane Visković. Ova četvorka uigrava se već godinu dana i spremna je da na zagrebačkom koncertu u Tvornici kulture 16. studenog pomete sve sa sobom u furioznoj kombinaciji gipsy jazza, rapa, swing i punka. Po Mikijevim riječima, ovo mu je najbolja postava benda u karijeri koju biste svakako trebali čuti uživo.

Zato Mixer.hr za tebe ima 2×2 upada na koncert Miki Solusa u Tvornici!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku MIKI, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 15. studenog u 10h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.