Nagradnjacha: Vodimo te na psihodeličnu epopeju Seven That Spells u Tvornicu!

Zagrebački Seven That Spells nastupom u Tvornici kulture 22. prosinca zatvorit će koncertni kalendar kultnog kluba za 2017. godinu!

Seveni rijetko nastupaju u Zagrebu, ali posljednjih sezona ustalio se običaj svirke krajem godine u Tvornici. Ovom prilikom koncert će biti posvećen završnom dijelu trilogije “The Death And Resurrection Of Krautrock” nazvanom “OMEGA” kojeg će u siječnju objaviti njemački Sulatron Records.

Seveni su album “OMEGA” pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko.

Evoluirani zvuk Sevena imate priliku poslušati već ovaj mjesec u Tvornici, a Mixer.hr je naravno za vas osigurao 1×2 upada!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici ostavite svoje puno ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko iste podatke, uz naznaku SEVEN, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 20. prosinca u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ulaznice za koncert se nalaze u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 60 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr