Nagradnjacha: Vodimo vas na promociju albuma Irene Žilić u Tvornici

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, promovirat će drugi album u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja.

Album “Haze” Irenin je drugi studijski uradak koji će svjetlo dana ugledati 15. ožujka, a najavljen je s dva odlična singla, „The Moon“ i „X“. Na novom albumu Irena Žilić je radila s talentiranim producentom Markom Mrakovčićem, a više nije ni sama s gitarom. Pridružili su joj se Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), koji će s njom nastupiti i u Tvornici kulture.

Mixer.hr danas za vas ima 2×2 ulaznice za ovu glazbenu poslasticu!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku IRENA, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 21. travnja. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

„Haze“ možete nabaviti putem digitalnih servisa i Irenine službene stranice. Kao nadopuna digitalnom izdanju uskoro će biti dostupno limitirano izdanje knjižice s tekstovima pjesama i fizičko izdanje albuma.