Nagradnjacha: Vodimo vas na prvi koncert finala Karlovačko RockOff-a

rockoff_katranKarlovačko RockOff ide prema svom vrhuncu – 17 finalista koncertno će se predstaviti publici i žiriju u sastavu: Hrvoje Horvat (predsjednik žirija), Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx), Damir Martinović Mrle (Let 3), Srđan Sekulović Skansi (producent) i Ivan Dečak (Vatra). Nakon što su na radio postajama predstavljeni singlovi finalista s kojima su se prijavili na natjecanje i koji su u vrlo kratkom periodu zaživjeli među publikom i slušateljima, došlo je vrijeme da pokažu i kako zvuče live na velikoj pozornici.

Danas u zagrebačkom Shock Show Industry D’Katranu počinje festival, a na prvom će se koncertu publici i žiriju predstaviti DarkvuD, The Hunting Dogs i Radio Aktiv.

2×2 ulaznice čekaju najbrže koje nam svoje podatke dostave na nagradnjacha@mixer.hr!

Pobjednik Karlovačko RockOff-a osvojit će fantastične nagrade: 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre, benda čija priča je priča o uspjehu dokaz da se radom i trudom mogu postići velike stvari, u Domu sportova u Zagrebu 23. listopada 2015.