Nagradnjacha: Vodimo vas na riječki nastup grupe Nola!

Ako netko svoju glazbu nosi kao srce na dlanu, ne da ju slušamo, ne da ju čitamo već da ju osjetimo, onda je to Nola. Svoju kajdanku dijaloga ljubavi Gabrijela i Marijan Jelenić ispisuju već gotovo četvrt stoljeća i iskrenim, nježnim ali snažnim autorskim potpisom od svoje priče stvaraju soundtrack života.

Priča je počela s „Dio tebe“, stvarali su svoj „Grad iz snova“, nastavili s „Osmijehom“, uživali „Sami u Salima“, poletjeli „Iznad oblaka“ i nakon 25 godina našli se „Negdje između“. Kako kaže ovaj glazbeni i životni par, u toj priči oni su „samo dvoje sretnika koji su našli jedan drugoga.”

Ususret 2018. godini koja će obilježiti 25 godina njihovog zajedničkog glazbenog putovanja, bračni par Gabrijela i Marijan Jelenić nastupit će na božićnom koncertu u riječkom Tunelu, 21. prosinca s početkom u 21:30h.

Mixer.hr ovom prilikom za naše Fiumane ima 3×2 upada na svirku u Tunelu!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite dragu osobu koju biste poveli na koncert, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko iste podatke, uz naznaku NOLA, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 21. prosinca u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.