Nagradnjacha | Vodimo vas na trance party uz Van Dyka

Njemački velikan trance scene, planetarno poznati Paul van Dyk, ovog petka, 18. listopada stiže u zagrebački klub Boogaloo

Bit će do njegov treći nastup u Zagrebu, ovoga puta u sklopu Legendary festivala koji se i ove se godine održava na dva floora. 

****
U suradnji s organizatorom, Mixer.hr poklanja 2×2 ulaznice!

Sve što trebate napraviti je napisati na objavljenom članku na našoj Facebook stranici komentar “LEGENDARY PAUL” i svoje puno ime i prezime ILI nam svoje puno ime i prezime, uz naznaku (naslov maila) “LEGENDARY PAUL” poslati na: nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do četvrtka, 17. listopada u 19:00, a random.org će odraditi svoje!

Imena dobitnika saznajte 18. listopada u dopodnevnim satima na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Van Dyk, koji je po prestižnom DJ Magu, dvaput proglašen najboljim DJ-em svijeta, njeguje i izuzetno uspješnu karijeru producenta. Vlasnik je Grammy nominacije te dobitnik Ordena časti grada Berlina. Iza sebe ima 30 godina dugu karijeru, 8 studijskih, 7 kompilacijskih i 1video album, a prisutne će u petak zabaviti najboljim od najboljeg, u svom dvosatnom nastupu u Boogaloou!

Uz headlinera van Dyka posjetitelji Legendary festivalaa zabavit će i Avao, Assaf, Corti Organ, Woody van Eyden, Reconceal, Pascal Sander, Shipe i ACS.

Ulaznica je u prodaji još malo pa ukoliko to još niste učinili – svoje ulaznice osigurajte čim prije putem Entrio sustava ili na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16h) po cijeni od 150 kn ili na ulazu, na dan koncerta po cijeni od 180 kn.

Njemačka trance legenda Paul van Dyk vraća se u Zagreb