Nagradnjacha: Zajašite val punka uz The Exploited u Vintage Industrialu

The Exploited, jedan od najutjecajnijih bendova u povijesti punk rock glazbe, ovog proljeća, u nedjelju 23. travnja, nakon rasprodanog prvog koncerta po drugi put dolaze u zagrebački klub Vintage Industrial, ovaj put u društvu njujorških punkera The Casualties i njemačkih metalaca Code Red.

Nadamo se da ste spremni za globalnu punk atrakciju jer Mixer.hr
danas za vas ima 2×2 ulaznice!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku PND, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 21. travnja. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

The Exploited – buntovnik iz Škotske, stasao je krajem 70-ih u drugom valu punka koji je preplavio britansko otočje pa se proširio na ostatak Europe i produžio do Amerike. Osnovan u Edinburghu, The Exploited je u samom početku njegovao street punk zvuk koji se kasnije formirao u dosta brži i žešći hardcore punk. Prvi EP ‘Army Life’ izbačen je u ožujku ’81., a već iste godine za etiketu Secret Records objavljen je album čiji će naslov krasiti mnoge zidove, zakrpe i torbe diljem svijeta te postati jedna od najizvikivanijih punk krilatica ikad ‘Punk’s Not Dead’. Unatoč mnogim promjenama u sastavu, bivši vojnik Walter ‘Wattie’ Buchan ostao je sve do danas lider The Exploiteda, benda koji je uz Dead Kennedys, UK Subs nastavio tamo gdje su Sex Pistols I The Clash stali.

Nakon nedavne hospitalizacije lidera benda, management benda The Exploited i organizatori potvrdili su da će se koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru ipak održati kao podrška pjevaču Wattieju. Wattie je izrazio želju da bend nastavi s turnejom bez njega, što su podržali i svi klubovi koji su dogovorili koncert na ovoj turneji. Wattija će za mikrofonom mijenjati članovi The Casualtiesa i Code Reda.

Cijena karte u preprodaji iznosi 90 kuna dok će na dan koncerta iznositi 110 kuna, a nabaviti ih možete Kavezu i Vintage Industrialu (Savska cesta 160) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).