Neno Belan & Fiumens pričat će o ljubavi na pulskom Kaštelu

Svi ljubitelji pop/rock glazbe u Istri otisnut će se na dvosatno romantično putovanje u prošlost uz zvukove legendarne grupe Đavoli. Ekskluzivan koncert priredit će Neno Belan i Fiumensi uz pojačanje na puhačkoj sekciji, saksofonista Jakše Kriletić Jordesa. Na putovanje se kreće u petak 06.07.2018. s početkom u 21 sat, a mjesto susreta je pulski Kaštel.

Nenu Belana kao jednog od najcjenjenijih glazbenika i kantautora na ovim prostorima ne treba posebno predstavljati. Zasigurno nema osobe koja nije čula njegove bezvremenske hitove, zapjevala na upečatljivim refrenima ili zacupkala nogama u društvu voljenih osoba.

Karte za manifestaciju naslovljenu poput Belanove pjesme „Pričaj mi o ljubavi“ možete kupiti u pretprodaji od sljedećeg tjedna po  cijeni od 70/80kn i u zadnjem krugu po 90 kn isključivo u Freak Out trgovini (Sergijevaca 26, Pula). Karte po cijeni od 90 kn su dostupne na Entrio.hr platformi. Na sam dan koncerta karte će se moći kupiti po cijeni od 100 kn na ulazu (ako se unaprijed ne rasprodaju).

Ovaj koncert samo je jedan u nizu zanimljivih događanja koji će se odvijati na pulskom Kaštelu u organizaciji Incognito Agencyja. Do sada je potvrđen Tram 11 23. lipnja, a najavljeni su i prvi izvođači na trećem po redu festivalu “Prvi maj Geri” koji će se održati 28. travnja. Novosti vezane uz nadolazeće koncerte pratite na facebook stranici agencije.