Noć kazališta u Studiju Smijeha

Atipični, Kaj Bre i Improv night u raznovrsnom tjednu Studija

Studio Smijeha ponovno sudjeluje u Noći kazališta 16.11 s čak dvije predstave – one man show kralja crne komedije, Aleksandra Perišića- Kompleksandar i stand up “fajt” simboličnog naziva “Kaj bre?!” koji je spoj best of fora Marine Orsag i Aleksandra Perišića s naglaskom na hrvatsko- srpske odnose.

Nakon toga publika može pogledati i Late Night Open Mic na koji se može prijaviti bilo tko i okušati se u stand up komediji. U ostatku tjedna vas očekuje premijera predstave Atipični (15.11), show koji okuplja atipične mlade nade Studija Smijeha koje tipično majstorski nasmijavaju publiku, Improv night (14.11)- večer improvizacijske komedije u kojem publika sudjeluje u izgradnji priče zbog čega se svaki put može vidjeti potpuno novi genijalan show krojen vašim prijedlozima.

Osim predstava na hrvatskom, u Studiju može se gledati stand up i na engleskom. Ladies night koji se održava 17.11. i na kojem nastupaju Vlatka Mifka, Marina Orsag i nizozemska stand up komičarka Kirstel Zweers. Ladies night je show na kojem se žene smiju, a muški educiraju o muško- ženskim odnosima sa ženskog gledišta.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.